Een perfect harmonische samenwerking, dat is Harmony.
Alma Harmony combineert een volledig spectrum aan esthetische indicaties, geavanceerde technologieën en uitstekende klinische resultaten om totale esthetische harmonie te bereiken.
 • Een complete oplossing
  Alma Harmony is een krachtige totaalbehandeling voor een breed scala aan esthetische behoeften. Het platform is geschikt voor verschillende toepassingen en werd ontworpen om allerlei aandoeningen te behandelen. Het biedt een volledig spectrum aan technologieën, applicators, tips en behandelingsmethoden die uitstekende resultaten behalen.

 • Veilig en doeltreffend voor iedereen
  Alma Harmony biedt een waaier aan geavanceerde toepassingen waarmee u uiterst doeltreffende, betrouwbare en veilige behandelingen kunt uitvoeren voor verschillende ernstige huidproblemen. Elke technologie en benadering heeft een veiligheidscertificaat van het hoogste niveau. De veiligheid ervan werd bewezen in uitgebreide klinische studies. Artsen kunnen alle lichaamsdelen en elk huidtype behandelen. Zo kunnen ze voldoen aan de behoeften van elke bevolkingsgroep.

 • Voor elke generatie
  Harmony opent deuren voor meerdere generaties. Patiënten van alle leeftijden van tieners tot ouderen vinden in onze lasers een oplossing voor hun esthetische problemen. Dankzij de veelzijdigheid van het Harmony platform kunt u elke leeftijdsgroep op maat gemaakte oplossingen aanbieden. Daarnaast bouwt u een langetermijnrelatie op door tegemoet te komen aan hun veranderende behoeften.

 • Een modulaire aanpak voor betere klinische resultaten
  Het Harmony platform bestaat uit meerdere modules die krachtige oplossingen aanbieden voor zes belangrijke indicaties. Elke indicatie kan worden behandeld met behulp van een of meerdere technologieën en behandelmethoden. De modules zijn ontworpen om zelfstandig of samen te werken als één samenhangend, harmonisch systeem.

 • Een waaier aan mogelijkheden
  De uitgebreide scope van Alma Harmony genereert een bewezen, resultaatgedreven inkomstenstroom voor uw praktijk en zorgt voor aanzienlijke omzetgroei. De voordelen van een veilige, doeltreffende behandeling en spectaculaire maar natuurlijk ogende resultaten zetten de patiënten ertoe aan om bijkomende behandelingen te overwegen en uw praktijk bij andere mensen aan te bevelen, waardoor het winstpotentieel groter wordt.

Het Alma Harmony platform kan worden geüpgraded en is uitbreidbaar, zodat u zich kan specialiseren in een bepaald esthetisch segment en uw klinisch aanbod kan uitbreiden naarmate uw praktijk groeit.