Testimonials
Lees wat de experts vertellen over de Alma Harmony XL Pro
 • Renske Ypma
  Huidtherapeute / directrice Derma2Care

  "Al een paar jaar werken wij bij Derma2care met de apparatuur van ALMA en daar zijn we erg enthousiast over. We hebben het Harmony XL platform op onze verschillende vestigingen staan met de verschillende laserkoppen die erbij horen en ook de Soprano ICE lasers staan in onze klinieken. De aanschaf van deze apparatuur is een hele goede keus geweest. Naast het feit dat het kwalitatief erg goede en betrouwbare apparatuur is vinden we de service van Bloomedical enorm goed. Het is een heel goed, professioneel bedrijf waar allemaal sympathieke en kundige mensen werken, servicegericht en eerlijk! Ze staan altijd voor ons klaar, geven goede trainingen, zijn altijd bereikbaar en helpen ons altijd direct waar nodig. Kortom; een heel fijn bedrijf om zaken mee te doen en om langdurig mee samen te werken. En doordat ze kwalitatief erg goede apparatuur leveren zijn onze patiënten heel tevreden over het resultaat van onze behandelingen en dat is ons doel!"

 • Prof. Dr. Uwe Paasch
  Leipzig, Duitsland

  "Uit mijn histologische analyse blijkt dat de epidermis grotendeels intact is. Er is echter duidelijk zichtbare schade in de door de zon beschadigde middelste en bovenste lagen van de dermis, wat gepaard gaat met verstoord en gedesintegreerd collageen.
  De ClearLift Q-switched fractionele laser is een veelbelovend middel dat niet-ablatieve beschadiging van het collageen en huidvernieuwing mogelijk maakt onder een grotendeels intacte epidermis."

 • Michael H. Gold, M.D., Medical Director
  Gold Skin Care Center, Nashville TN, VS
  "De eerste fractionele Q-switched laser van Alma is uiterst doeltreffend bij de behandeling van pigmentvlekken in verschillende gradaties en diepten, met als resultaat een lichtere en ongeschonden huid."
 • Prof. Moshe Lapidoth Hoofd van de laserafdeling, Dermatologie
  Rabin Medical Center, Petach Tikva , Israel

  “De behandeling van acne vulgaris met de unieke ER: Glass 1540 laser, die voorzien is van vacuüm en koeling, was doeltreffend: de huid vertoonde een aanzienlijke verbetering en de patiënten kenden geen bijwerkingen.”

 • Dr. Dinko Kaliterna, Dermatoloog
  Poliklinika Poliderma, Dolac 1, Zagreb, Croatia Center

  "ClearLift is uitgegroeid tot mijn favoriete behandeling voor verschillende indicaties: melasma, acne, rosacea, huidvernieuwing, striae, verwijdering van tatoeages. Er is geen enkele behandeling zoals ClearLift op de markt; ze is werkelijk uniek. Ik kan me niet voorstellen om zonder te werken in mijn kliniek."